Results 1 to 8 of 8

Thread: Am I the only one?

  1. #1
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    , , USA
    Posts
    387

    Post imported post

    Every time I post in a thread or edit a previous post I get an error message similar to the following;



    Invalid SQL query: INSERT INTO wowbb_search_index (word_id, post_id, topic_id) VALUES (4031, 142347, 8889),(334, 142347, 8889),(217, 142347, 8889),(33, 142347, 8889),(14, 142347, 8889),(7143, 142347, 8889),(11413, 142347, 8889),(1172, 142347, 8889),(140, 142347, 8889),(173, 142347, 8889)-Table 'wowbb_search_index' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed



    I then have to go back via the web browser to get back to the forum. Am I the only one with this problem?

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Virginia USA, ,
    Posts
    1,688

    Post imported post

    YOu aren't the only one. It looks like the search table in the database is corrupted.

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    , , USA
    Posts
    387

    Post imported post

    hsmith wrote:
    YOu aren't the only one. It looks like the search table in the database is corrupted.
    Well I guess that is good news ......sort of .........At least I am not alone.

  4. #4
    Regular Member
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Lynnwood, WA, ,
    Posts
    1,487

    Post imported post

    I get it, too. In fact, I'll bet I get the error when I post this.



    EDIT: yep.

  5. #5
    State Researcher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Olympia, WA, ,
    Posts
    3,201

    Post imported post

    Me too. Must be a government conspiracy! Or Sarah Brady hacked the server! Or brain slugs....



  6. #6
    Lone Star Veteran DrMark's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Hampton Roads, Virginia, USA
    Posts
    1,553

    Post imported post

    Yeah, I get it too.



    Very aggrevating.



    Also, I no longer get e-mail updates letting me know when people have posted to my active threads.





  7. #7
    Campaign Veteran deepdiver's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Southeast, Missouri, USA
    Posts
    5,974

    Post imported post

    DrMark wrote:
    Yeah, I get it too.



    Very aggrevating.



    Also, I no longer get e-mail updates letting me know when people have posted to my active threads.



    Admins are working on it. There is a thread about it in "Announcements"
    Bob Owens @ Bearing Arms (paraphrased): "These people aren't against violence; they're very much in favor of violence. They're against armed resistance."

  8. #8
    Lone Star Veteran DrMark's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Hampton Roads, Virginia, USA
    Posts
    1,553

    Post imported post

    deepdiver wrote:
    DrMark wrote:
    Yeah, I get it too.

    Very aggrevating.

    Also, I no longer get e-mail updates letting me know when people have posted to my active threads.
    Admins are working on it. There is a thread about it in "Announcements"
    Ah, thanks. I've never been to that section.

    Here 'tis: http://opencarry.mywowbb.com/forum3/8785-2.html

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •