Results 1 to 22 of 22

Thread: Am I the only one who had problems with the forums???

  1. #1

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gone... Nutty as squirrel **** around here
    Posts
    753

    Post imported post

    Since Sunday night I was getting timeout errors trying to access the forums. OCDO home page would load fine though. This was form my home computer as well as the one at work.

    This afternoon it all seems to be working ok, and I see posts were made during my "Blackout".

    Was it just me? Something I said????

  2. #2
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Spokane, Washington, USA
    Posts
    67

    Post imported post

    No, same issues for me...

  3. #3
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    , ,
    Posts
    1,026

    Post imported post

    ditto

  4. #4

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gone... Nutty as squirrel **** around here
    Posts
    753

    Post imported post

    OK, any common denominator?

    My home ISP is comcast, don't know about work. How about youse guys?

  5. #5
    Regular Member swatspyder's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    University Place, Washington, USA
    Posts
    573

    Post imported post

    I use opendns for my DNS servers, Comcrap & I am in University Place.

    I got on just fine.

  6. #6
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    , ,
    Posts
    1,026

    Post imported post

    It was all over.

    I asked Peternap (virginia) through a PM on another board we both frequent if he could get on. He indicated that he could not.

  7. #7
    Regular Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Edwall, Washington, USA
    Posts
    60

    Post imported post

    Same here. I just figured the forum was being silenced by "the man".:what:

  8. #8
    Regular Member trevorthebusdriver's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Kent, Washington, USA
    Posts
    592

    Post imported post

    Same here, I was down for a couple days. I could access everywhere on the OCDO site except forums. I would get "This link appears to be broken". Using Google Chrome browser. It seems fine now.

  9. #9
    Regular Member
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Skagit Valley, Washington
    Posts
    451

    Post imported post

    Same here, tho just a day ago for 6-8 hours.
    There's a lot of reasons for the board to go down. I'm not enough 'net geek to figure why, but I don't know that I'm ready to cry "conspiracy!!!" just yet.

  10. #10
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Arlington, Washington, USA
    Posts
    181

    Post imported post

    911Boss wrote:
    OK, any common denominator?
    Yeah, we are all in Washington....:celebrate

    Same problem here.

  11. #11
    Regular Member sudden valley gunner's Avatar
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Whatcom County
    Posts
    17,338

    Post imported post

    ditto
    I am not anti Cop I am just pro Citizen.

    U.S. v. Minker, 350 US 179, at page 187
    "Because of what appears to be a lawful command on the surface, many citizens, because
    of their respect for what only appears to be a law, are cunningly coerced into waiving their
    rights, due to ignorance." (Paraphrased)

  12. #12
    Regular Member Washintonian_For_Liberty's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Mercer Island, Washington, USA
    Posts
    922

    Post imported post

    ditto... all day yesterday was blacked out for me... but I kept receiving emails saying there were posts on threads I was watching.
    Associate with men of good quality if you esteem your own reputation; for it is better to be alone than in bad company. ~ George Washington

  13. #13
    Regular Member Squeak's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Port Orchard,
    Posts
    827

    Post imported post

    Yeah, what you said. I was down yesterday and again today.

  14. #14
    Regular Member
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Spokane, Washington, USA
    Posts
    558

    Post imported post

    I am in Idaho and have been could not get on the forums on Monday or part of Tuesday.

  15. #15
    State Researcher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Olympia, WA, ,
    Posts
    3,201

    Post imported post

    I had no problems.

  16. #16

    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gone... Nutty as squirrel **** around here
    Posts
    753

    Post imported post

    sv_libertarian wrote:
    I had no problems.
    WITCH, WITCH!!!! BURN THE WITCH!!!

  17. #17
    State Researcher
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Olympia, WA, ,
    Posts
    3,201

    Post imported post

    911Boss wrote:
    sv_libertarian wrote:
    I had no problems.
    WITCH, WITCH!!!! BURN THE WITCH!!!
    Say hello to my leetle 12 gauge freend.

  18. #18
    Regular Member fatalhubris's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    renton wa
    Posts
    58

    Post imported post

    [/quote]Say hello to my leetle 12 gauge freend.
    [/quote]

    hell with all that, 40mm flechet.....

  19. #19
    Regular Member DEROS72's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    SEATAC, Washington, USA
    Posts
    2,819

    Post imported post

    I could get on the home page but not on the forum.I thought it a little odd...

  20. #20
    Regular Member swatspyder's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    University Place, Washington, USA
    Posts
    573

    Post imported post

    Try Opendns.com

    They are faster for dns requests.

    You can set it up on each individual computer or through your router.

  21. #21
    Regular Member Washintonian_For_Liberty's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Mercer Island, Washington, USA
    Posts
    922

    Post imported post

    sv_libertarian wrote:
    911Boss wrote:
    sv_libertarian wrote:
    I had no problems.
    WITCH, WITCH!!!! BURN THE WITCH!!!
    Say hello to my leetle 12 gauge freend.
    ARMED WITCH!!!! CAREFULLY BURN THE ARMED WITCH OVER TIME WITH THE SUN AND MAGNIFYING GLASS FROM A SAFE DISTANCE!!! REMEMBER, WITCHES ARE MADE OF WOOD!!!
    Associate with men of good quality if you esteem your own reputation; for it is better to be alone than in bad company. ~ George Washington

  22. #22
    Regular Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Seattle, Washington, USA
    Posts
    736

    Post imported post

    I had trouble too. Using Clearwire here in WA.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •